O nama

Uspeh ne dolazi sam po sebi. Tajna našeg uspeha leži u posebnoj pažnji koju posvećujemo svakom učesniku i njegovim željama, zahtevima i potrebama.

Naša priča

Počeli smo davne 1981. godine. Prve generacije naših učenika danas su zreli, uspešni ljudi. Sa mnogima od njih i danas smo u kontaktu, a sada sa nama putuju i uče njihova deca. Uz mladost i entuzijazam, kao i dugogodišnje iskustvo, razvijali smo svoju ponudu i danas sa ponosom možemo reći da smo stekli izuzetno poverenje, toliko važno u poslu kojim se bavimo.

Dobar i pravilan izbor škole, naročito kada se radi o upisu na fakultet ili srednju školu, sigurno je jedna od najvažnijih odluka u životu. Za nas u Educoteam-u, svaki kandidat zahteva poseban pristup. Dovoljno smo mali da svakom učeniku ili studentu i njegovim specifičnim zahtevima poklonimo posebnu pažnju, ali i dovoljno veliki da Vam ponudimo veliki i pravi izbor škola. Škole sa kojima sarađujemo imaju izuzetno dugu tradiciju a kvalitet usluga koje pružaju je na najvišem nivou. To pokazuju i najnoviji izveštaji i ocene British Council-a po kojima se dve škole iz naše ponude nalaze na prvom mestu Wimbledon School of English ( seniori ) i St Edmund’s College ( juniori i tinejdžeri ). Škola St. Clare’s Oxford ( IB program ) dobila je najvišu ocenu od strane nezavisnog inspektorata , ISI, za kategoriju školovanja.

Podsećamo Vas da na stranici naši partneri možete naći listu naših partnera u zemlji i inostranstvu i ukoliko Vam je to jednostavnije ili bliže, obratiti se njima za savet i pomoć. Svi oni zajedno sa nama čine jedan veliki TEAM koji vodi brigu o svakom detalju pa otuda i simboličan naziv naše organizacije EDUCOTEAM.

S poštovanjem,
Biljana Nikolić Serpak

Direktor