16.07.2021.

Sa ponosom objavljujemo odlične rezultate učenika koji su u školi St Clare’s, Oxford pohađali IB Diploma program u trajanju od 2 godine. U poređenju sa prosekom u svetu gde je prosečni broj poena 33, u ovoj školi prosek je 39 poena

*6 učenika ima maksimalnih 45 poena, 13 ima 44…

*93 učenika primljeno je na svetskih TOP 50 univerziteta, 203 na svetskih TOP 200…

 University of Cambridge, London School of Economics, Imperial College London and The University of Edinburgh u UK; University of California, Los Angeles (UCLA), University of California, Berkeley, Tufts University and Scripps Liberal Arts College u USA,  Leiden University i Bocconi University u Evropi…

Iza ovih fantastičnih rezultata stoji naporan rad i učenika i profesora, zapravo svih zaposlenih u školi angažovanih na programu

Najsrdačnije čestitke svima njima, ponosni smo na našu saradnju koja traje već godinama

Podsećamo zainteresovane roditelje da nas kontaktiraju za više informacija o ovom programu i ostalim iz ponude ove ali i drugih škola 

02.07.2021.

Nakon dve godine ponovo putujemo, učimo, zabavljamo se i družimo sa novim prijateljima iz sveta. Sa nestrpljenjem smo čekali pozitivne vesti o otvaranju zemalja i granica i evo nas…

Prve putnice, drage devojke , otputovale su u Berlin na kurs nemačkog jezika u nedelju 27. Juna. U nedelju 4. Jula putuju devojke u Nicu, Berlin i Firencu. Čekamo muški rod!!!

Zbog mera koje su dužne da primenjuju, neke škole rade sa manjim brojem polaznika pa su tako mesta već skoro popunjena tokom leta za određene uzraste i programe.

Ali još nije kasno da se prijavite i naše kolege iz škola sa kojima sarađujemo sigurno će nam pomoći oko realizacije po vašim planovima i željama.

Za putovanja otvorene su Nemačka, Austrija, Francuska, Španija, Švajcarska…S’ nestrpljenjem očekujemo otvaranje Malte i grupno putovanje u avgustu za koje vlada veliko interesovanje.

Javite nam se za upis na listu i rezervaciju bez uplate.

Javite se da proverite da li škola za koju ste zainteresovani nudi neke pogodnosti i popuste.

Sve škole su vrlo fleksibilne po pitanju otkaza u slučaju bolesti ili nemogućnosti putovanja usled COVID-19; to znači da će vaša uplata biti refundirana u punom iznosu ili je možete iskoristiti za neki drugi termin tokom ove ili naredne godine, po vašoj odluci.

Propustili smo prošlo leto, godinu. Ovog leta propustićemo programe u UK i USA. Ali ima toliko puno lepih i kvalitetnih programa koje možete izabrati u nekoj od zemalja gde je putovanje moguće.

Očekujemo vaš poziv!                                                                               

S’  poštovanjem, 
Vaš EDUCOTEAM

10.05.2021.

                                                                     ITALIJA

FIRENCA – JUNIORI (14 – 17  godina)

Datumi: 05, 16, 30 jul (minimum dve nedelje)

Program: 4 časa italijanskog nedeljno pre podne, svakodnevne popodnevne aktivnosti i ekskurzije tokom vikenda u pratnji tutora

Smeštaj: jednokrevetna ili dvokrevetna soba, pun pansion (ručak u školi)

Aerodromski transferi u organizaciji škole

Cena programa: 2 nedelje 1500 EUR (dodatna nedelja 700 EUR)

Doplata za jednokrevetnu sobu: 70 EUR nedeljno

U PONUDI SU I KURSEVI ZA 18+ U FIRENCI I MILANU TOKOM CELE GODINE

13.04.2021.

                                                                NEMAČKA

Kampovi koje organizuje GLS Berlin za juniore (7 – 18 godina) su otkazani. U ponudi je kamp za uzrast  16 – 18 godina u okviru Berlin College-a, kao i program za starije od 18 godina u Berlinu.

Kursevi nemačkog jezika za juniore koje organizuje Alpadia Language Schools su u ponudi:

Frankfurt Lanhtal (10 – 17 godina) 27.06.-14.08.2021.

Berlin Wannsee (13 – 17 godina) 27.06.-14.08.2021.

Berlin Werbellinsee (10 – 17 godina) 27.06. – 14.08.2021.

Freiburg (13 – 17 godina) 27.06.-14.08.2021.

 

                                                                      PARIZ

Škola koja organizuje kurseve francuskog jezika tokom cele godine za starije od 16 godina Accord Paris preselila se na novu, veoma atraktivnu lokaciju u neposrednoj blizini Ajfelovog tornja – Accord Tour Eiffel School 3bis, rue Jeean-Pierre Bloch, 75015 Paris

                                                     LETNJI KURSEVI JEZIKA 2021.

U narednim danima na našem sajtu možete pronaći više informacija o letnjim kursevima za 2021. (datumi i cene). Svi naši partneri intenzivno su radili na ovim programima nadajući se da će ova godina kao i leto biti potpuno nezaboravno vreme naših druženja. Nadamo se i mi zbog svih vas, posebno mladih ljudi koji su željni putovanja, novih iskustava, prijatelja, druženja i pravog učenja uz zadovoljstvo koje naši programi nude.                                     

                                                                   ŠKOLOVANJE

U toku su prijave za srednje škole za septembar školske 2021/2022 godine. Pozovite nas i proverite detalje prijave kao i mogućnost i uslove stipendija za neke od njih 

 

Naša draga Nađa je imala priliku da iskusi online program u Lord Wandsworth College-u.

 Drago nam je da su rezultati uspešni i da je naša Nađa zadovoljna online nastavom.

Čestitamo!

KOLEKTIVNI GODIŠNJI ODMOR

Obaveštavamo Vas da će kolektiv EducoTeam-a u periodu od 11.08. – 10.09.2020. godine koristiti kolektivni godišnji odmor.

I u ovom periodu nas možete kontaktirati putem telefona – 064/2199-431 ili putem mail-a – office@educoteam.rs

ŽELIMO VAM SVAKO DOBRO

VIDIMO SE U SEPTEMBRU

ST EDMUND'S COLLEGE

Iako nam je svima ova godina nezamislivo drugačija, ipak se svi nadamo da će ova situacija uskoro proći i pravimo planove za budućnost. I naši partneri i škole sa kojima sarađujemo već uveliko spremaju programe za sledeće leto, a svakako prva među njima je škola sa iskustvom od više od 450 godina –         St Edmund’s College.

Mnogo je sjajnih vesti iz škole o kojima ćemo vas obaveštavati u narednim mesecima, a za ovaj put, evo nekoliko osnovnih informacija:

Termini: 

I grupa     11.07. – 31.07.2021.

II grupa    01.08. – 21.08.2021.

Cena je ostala nepromenjena u odnosu na 2020. godinu

I grupa     3700 GBP

II grupa    3500 GBP

Pored mnoštva novih aktivnosti koje će biti uključene u fully inclusive program St Edmund’s College-a, svakako najveća promena se odnosi na posebno kreiran program za polaznike sa izuzetno visokim znanjem jezika – Global Skills.

Znamo da je jako rano za rezervacije, ali nije obavezujuće ukoliko nam se javite i upišete na naš spisak za naredno leto na kome se već nalaze polaznici koji su bili bukirani za ovu godinu. 

Želimo vam svako dobro.

 

 

 

ČESTITAMO NAŠOJ DRAGOJ MINI NA IZBORU ZA 2020./21.

 

Naš dragi Vuk je imao priliku da prvi iskusi online program u St Clare’s Oxford-u, u kome je i boravio nekoliko prethodnih godina. Njegovo iskustvo je sjajno, kako na časovima tako i na aktivnostima i rado bi preporučio vršnjacima da steknu ovo iskustvo makar na nedelju dana.

Diploma, koju nam je poslao je i nama nova, budući da je za online nastavu.

Čestitamo mu na vrhunskim rezultatima!

VIRTUELNA TURA – ST EDMUND’S COLLEGE

Ukoliko Vas interesuje školovanje (A-level program) sa boravkom u internatu u najstarijoj katoličkoj školi u Velikoj Britaniji, pozivamo Vas da se priključite virtuelnoj turi u

ČETVRTAK 25.06.2020. u 18:30 (UK time).

Možete se registrovati putem sledećeg  LINK-a

VIZE ZA VELIKU BRITANIJU

Od ponedeljka 22.06.2020. godine ponovo, posle tri meseca, počinje sa radom viza centar, tako da pozivamo sve klijente, kojima je potrebna viza za UK, da nas kontaktiraju oko potrebne dokumentacije i kompletne procedure.

Priuštite deci nezaboravno leto puno novih znanja, divnog druženja i zabave!

Uzrast: 6-12 godina

Termini: 12. i 19.07.2020. 

ST CLARE’S OXFORD

Studenti koji su bili na pripremi za upis na fakultet (University Foundation Programme) dobili su ponude mnogih najtraženijih i najcenjenijih univerziteta, uključujući 22 ponude sa 200 najboljih svetskih univerziteta i 18 ponuda iz 30 najboljih univerziteta u Velikoj Britaniji.

Možete pogledati univerzitete koji su ponuđeni studentima klase 2020. putem sledećeg  LINK-a

Wimbledon School of English

ponovo počinje sa radom 07. septembra 2020. 

za uzrast 16+

VIRTUELNA TURA – ST CLARE’S OXFORD

Ukoliko Vas interesuje školovanje u Velikoj Britaniji, potrebna Vam je informacija koja je razlika između IB i A-level programa, želite da saznate kako izgleda živeti i učiti u Oksfordu, pozivamo Vas da se priključite virtuelnoj turi u

ČETVRTAK 04.06.2020. u 18H (UK time).

Možete se registrovati putem sledećeg  LINK-a

Close Menu